Menu Luk

Tips til at skabe mere socialt samvær i din virksomhed

Det kan være lidt af en gåde at finde ud af, hvordan man skal skabe gode rammer i sin virksomhed. Man vil måske gerne sørge for gode rammer for sunde vaner, et godt arbejdsmiljø, sikkerhed eller et socialt miljø. Denne guide vil fokusere særligt på det sidste, som er det sociale aspekt på en arbejdsplads. Der er nemlig en rigtig lavpraktisk løsning til, hvordan man fremmer det sociale samvær mellem ens medarbejdere, uden at det behøver at koste det hvide ud af øjnene, samtidigt med at det heller ikke kræver en større omstrukturering. Løsningen kan være en kaffemaskine.

Skab et socialt miljø på arbejdspladsen

Kaffemaskinen giver en rigtigt god måde at afholde pauser på, da den tilbyder en bred vifte af kaffeformer, som man kan hygge sig med i pausen. Det kan virke lavpraktisk og simpelt, men det hjælper simpelthen én til at kunne slappe mere af, når man har noget lækkert at drikke. Dernæst er det en rigtigt god måde at fremme det sociale miljø på, da samtaler flyder bedre over en kop kaffe. Det er ikke som sådan fordi kaffen har noget magisk over sig, men det er blot normalt for os mennesker at ville samles om et eller andet. Det er også derfor, at man gerne vil lave noget, hvis man for eksempel skal på date. Man tager ikke blot ud, sætter sig ved et bord og snakker. Man bestiller gerne en kop kaffe, et måltid mad eller også laver man noget sammen. Det er dét at kunne samle sig om noget, som hjælper det sociale aspekt på vej.

Kaffekoppen er den sunde version af rygepausen

Mange mennesker har dog allerede noget at samle sig om i dag på arbejdspladsen – rygepausen. Den er desværre ikke så sundhedsmæssigt smart, da det simpelthen er usundt at ryge og grundet reguleringer og nye love, så bliver det sværere og sværere at have et rygerum i sin virksomhed.

Det er derfor en rigtigt god idé at fremme det sociale miljø med en kaffemaskine, således at der foreligger en mulighed for at socialisere over noget andet end en cigaret. Dette vil dine medarbejdere blive glade for i længden. Hvis du overvejer at undersøge mulighederne for en kaffemaskine, så kan du kigge på Waterbreak A/S’ hjemmeside, hvor du kan læse mere om mulighederne. Se mere her.

Related Posts