Menu Luk

Gode tips til jagten på en ny slagleklipper

slagleklipper

En slagleklipper er en rigtigt brugbar maskine, hvis funktioner ligger indenfor klipning af diverse former for beplantning. Her er der hovedsageligt tale om græs, men en slagleklipper udmærker sig i dens evne til at kunne klippe andre typer af beplantning over, hvilket derfor betyder, at det ikke er et problem, at der er diverse former for buske og krat undervejs i klipningen.

slagleklipper

En slagleklipper har frit bevægelige blade, som ikke knækker, når de støder på noget hårdt, de ikke kan klippe over. De giver i stedet efter, så du ikke får ødelagt din maskine under brug. En maskine som denne kan dog klippe pinde, kviste og andet plantemateriale i tykkelser på omkring 20 mm over. Derfor er der ikke meget at bekymre sig om, når man klipper på græsarealer.

Klipning af de større græsarealer med en slagleklipper

En slagleklipper udmærker sig i dens evne til at klippe meget og klippe groft. Derfor er den ikke altid ideel, hvis der skal klippes græsplæner på en fin og ordentlig facon. Den er dog ideel til de større opgaver, hvor der skal nedlægges store mængder græs og buskads, hvor den virkeligt kan være brugbar. Hvis du skal beskæftige dig med klipningen af store arealer, skal du overveje at vælge en slagleklipper, som har en arbejdsbredde på omkring to meter. Dette betyder, at maskinen ikke ville kun navigere let rundt omkring træer og større beplantninger, men den kan ideelt set ordne rigtigt store græsarealer på rigtigt kort tid, da man behøver at køre færre omgange med en stor arbejdsbredde.

Vedligeholdelse af din maskine

Når du har fundet dig en slagleklipper, så kan du gøre rigtigt meget for, at denne holder i mange år. Dette kan du gøre med simpel vedligeholdelse, hvor du sikrer dig, at alt sidder, som det skal. Du kan eftertjekke spændingen på bolte og møtrikker og sørge for, at disse sidder spændt forsvarligt. Det samme kan du gøre med remmene, så de sidder ideelt, hvilket også sørger for et bedre resultat af dine klipninger. Tag god hånd om din slagleklipper, så vil den tjene dig i mange år.

Sammenlign priser på internettet

Der er mange udbydere af slagleklippere, og det er derfor ganske let at finde en ideel slagleklipper, som passer til dit arbejdsområde. Sørg dog for at kigge på forskellige hjemmesider, så du får et godt overblik over udbuddet. Hvis du blandt andet kigger på www.dk-tec.dk, så finder du et bredt udvalg, hvor priserne også er i orden.

Related Posts