Menu Luk

Fester for børn – hvem underholder?

Underholdning for børn

Mine to tvillingepiger har fødselsdag om et par måneder, og vi er ved at begynde at se på forberedelserne. Vi vil gerne lave en fantastisk fest for dem, så de og deres kammerater har en stor dag, de vil huske.

Vi har snakket om, at der skal være noget underholdning for børn til festen. Vi har hørt om et firma, der har specialiseret sig i dette. De har ballonklovne, et show om en skør cowboy kaldet Sherif Haps og anden underholdning for børn. Skal man have en underholdning til juletræsfesten eller juleshows for børn, er det også stedet at gå til.

Prøv at se al den underholdning og skæg og ballade for børn her: https://www.borneparty.dk/

 

Hvor skal man så holde en større fødselsdagsfest for børn? Hjemme er en mulighed. Her er barnet på hjemmebane, og det er nemmere for forældrene at have det hjemme. Hvis du ikke vil have børnene i hele huset, kan du afgrænse området med balloner eller streamers, og ellers have dørene lukket til de andre rum.

Hvis du ikke ønsker at have festen i dit hjem, eller dit hjem måske er for småt til det, er en hal, forsamlingshus, klubhus eller lignende altid en mulighed. Det kan også være i en park, men hav så altid en backup plan i tilfælde af dårligt vejr. Vælger du udendørs, kan du pynte træerne op, hvor I er eller måske pynte et hegn, hvis der er et sådant. Du kan lægge farvede lagner eller tæpper på græsset for at gøre det hyggeligt og afgrænse området. Du kan pynte med eller afgrænse med balloner bundet på vandflasker for eksempel. Du kan lave et fotoområde med for eksempel lagner over et hegn – det giver en god bagrund for fotos.

Holder du festen i en hal, forsamlingshus, klubhus eller lignende så book tid i god tid forinden. Husk også at få navnet på en kontaktperson. Du vil ikke have så lang tid til at dekorere så hav noget med, der er parat til at hænge op. Sørg forn at balloner er pustet op, inden du ankommer. Er det et stort lokalen kan du inddele det i sektioner med streamere – det gør det mere hyggeligt.

Så er der det med hjælpere. Du kan ikke tage imod gæster eller skære kagen for, mens du serverer drinks, så hav en hjælper for hver 6 børn. Spørg andre forældre eller hyr en ven eller babysitter til at hjælpe dig.

Angående tidspunkt på dagen så vælg det tidspunkt, børnene er på deres højeste. Er det mindre børn, er frokost det bedste tidspunkt. Med større børn betyder tidspunktet ikke så meget.

Længden på festen bør ikke være mere end 2 til 3 timer. Det er nok til at have aktiviteter for børn, frokost, kagespisning og leg.

 

God fest!

Related Posts