Menu Luk

Babyudstyr og baby sengetøj

Babyudstyr

Hvorfor skulle min søster nu lige finde på at føde, mens min kone er på en hel uges forretningsrejse i Polen, tænkte jeg en smule surt, for nu var det min opgave at finde en passende barselsgave til min nyfødte, lille niece. Og er der noget, jeg bare ikke noget som helst om, så er det da barselsgaver.

Men min kone havde nu ikke haft nogen medlidenhed med mig, da jeg i telefonen fortalte hende om min søsters fødsel. Min kone var selvfølgelig glad på sin svigerindes vegne for, at fødslen var gået godt og helt efter planen, og så sagde hun til mig i en lidt streng tone, at jeg altså skulle køre ud til min søster og hendes mand med en barselsgave allerede dagen efter.

Nå, jeg måtte jo finde ud af det og besluttede mig for at søge hjælp i den eneste lidt større forretning med babyudstyr, vi har her i byen. Og jeg opgave på forhånd selv at finde på en ide til, hvad gaven skulle bestå af, idet jeg gik ud fra, at man i forretningen har masser af erfaring med mænd, der kommer ind for at købe noget til en baby, men som ikke selv ved, hvad sådan nogle små størrelser har brug for.

Og det holdt heldigvis også stik, for en sød og hjælpsom dame i forretningen var meget indstillet på at hjælpe mig med at finde det rigtige. Hun spurgte til en start, og det var noget babytøj, jeg havde tænkt mig, eller om det skulle være noget andet af alt det, der nu én gang er brug for, når der kommer småfolk til i en familie. Hun spurgte også, om der var tale om min søsters førstefødte, hvilket jeg kunne bekræfte.

Jamen, så er det jo nemt nok, sagde hun med et smil. Det er straks lidt sværere, hvis den nyfødte har en eller flere ældre søskende, for så er der jo altid en del tøj og andet udstyr, som familien har i forvejen.

Hun foreslog så, at jeg kunne give et sæt baby sengetøj i barselsgave, for sådan noget er der i hvert fald altid brug for til en baby. Der var bare lige det problem ved den ide, at min søster for nogle uger siden havde vist min kone og mig noget sengetøj, hun havde købt og som hun selv syntes var noget af det mest nuttede, man kunne få af den slags. Den gang nikke jeg bare, mens jeg tænkte, at jeg vist ikke selv havde lyst til at ligge i noget sengetøj, der var dekoreret med plysbamser.

Så jeg takkede nej til sengetøjet, hvorefter damen viste mig en angiveligt ny kollektion af Motherhood babyudstyr, som jeg ærligt må indrømme, at jeg også godt kunne lide designet af. Damen foreslog en sengerand, men jeg anede faktisk ikke, om min søster havde sådan en i forvejen, så jeg valgte damens næste forslag, som var en baby sovepose. Og det var godt, for den blev min søster tydeligvis meget glad for.

Related Posts