Menu Luk

Kom på et afslappende søndagsophold med en du holder af

Ønsker du at glæde kæresten, konen eller måske veninden? I så fald kan en god idé være at overveje muligheden for at komme på et afslappende søndagsophold på det populære Hotel Des Nordens ved grænsen.

På Hotel Des Nordens vil du som overnattende gæst få mulighed for at smage på lækker og delikat mad af højeste kvalitet, som er lavet af gode og friske råvarer.

Foruden en spændende restaurant med et væld af delikate retter, er der herudover også god mulighed for, at I som overnattende gæster vil få muligheden for at bo i nogle helt igennem skønne omgivelser, så jeres søndagsophold kan stå på fuld afslapning og nydelse med den/dem, du holder af.

Et søndagsophold kan let og enkelt bookes online

Hvis du godt kunne tænke dig at forkæle en, du holder af, så kan en god start være at få taget et kig på Hotel Des Nordens hjemmeside, hvor du kan læse meget mere om mulighederne for at komme på et afslappende søndagsophold. Via firmaets hjemmeside har du ligeledes også mulighed for at bestille et værelse netop den dato, der måtte passe dig bedst.

Mulighed for last minute bestilling

Af og til sker det, at gæster melder afbud på et ophold, de har bestilt. Dette giver dig muligheden for at bestille dit ophold på Hotel Des Nordens som et “last minute”-ophold, og det kan være en rigtig god idé i mange tilfælde, da du herved vil få mulighed for at spare en hel del penge. Via virksomhedens hjemmeside har du altid mulighed for at holde øje med de forskellige last minute ophold, der er at finde på hotellet, hvorefter du kan vurdere, om du har tid på det pågældende tidspunkt. Ellers er der naturligvis også mulighed for at foretage en normal bestilling af et skønt søndagsophold på hotellet i det tidsrum, der måtte passe dig bedst.

Related Posts