Menu Luk

5 styling produkter fra Tigi

Hvis du tror at du har fundet dine foretrukne hårstyling produkter, så kan du godt tro om. Vi har nemlig fundet hele 5 forskellige produkter som, alt afhængigt af din hårtype, vil ændre dit hår game markant. Læs med og mød dine nye yndlings produkter. Og ender du med at forelsker dig i nogen af dem? Så kan du finde dem alle til lave priser hos Luxplus. Få maksimalt udbytte af dine krøller.

Er du en af de heldige, der fra naturens side er beriget med dejlige krøller, så er det også vigtigt at du får maksimalt udbytte af dem. Det har vi et trick til, nemlig Curls Rock Amplifier fra Tigi. Tigi står bag en stjernerække af effektive hårpleje og hårstyling produkter, bl.a. denne vidunderlige krøllecreme. Cremen plejer og nærer dine lokker samtidig med at den definerer dine krøller, så de ikke blænder for meget sammen. Cremen tilfører også håret en let hold, der gør dine krøller ekstra bouncy.

Genvind kontrollen over det krusede og uregérlige hår

Kæmper du en hård kamp mod krus i dit hår? Så se med her. Tigi Bed Head Control Freak Serum er lige noget for dig. Control Freak Serum er en let serum, der ikke fedter, men derimod bekæmper krus og går ellers uregérligt hår nemmere at håndtere. Serummet hjælper også dit hår til at modstå fugt i luften og efterlader dit hår fløjlsblødt og glansfuldt. Serummet kan bruges af alle, men er særligt velegnet til dig med naturlige kruset eller krøllet hår.

Opnå silkebløde lokker trods vind og vejr

I vind og vejr kan håret godt gå hen at blive både tørt og filtret. Om sommeren er solens stråler og havvandet synderne, om vinteren er det frosten og den kolde vind. Men heldigvis kan du hjælpe dit hår til at genvinde sin blødhed på trods af ydre faktorer. Med Tigi Bed Head Beach Freak Detangler Spray bliver dit hår på ny blødt som silke. Sprayen er velegnet til alle hårtyper og tilfører håret masser af fugt og blødhed. Sprayen er også god, hvis dit hår er blevet filtret og du har problemer med at rede det ud.

Masser af tekstur, fylde og beach vibes – også om vinteren

Er du vild med surfer looket med mat, bølget hår, som havde du tilbragt hele dit liv på stranden? Så er det på tide at du får fingre i Tigi Catwalk Session Series Salt Spray. Denne saltvandsspray giver både dit hår en lækker mat tekstur, hold og volumen – med andre ord alt hvad du skal bruge for at opnå det perfekte strandlook. Hvis du har naturlige krøller eller bølger vil saltvandssprayen adskille og fremhæve disse. Tigi Catwalk Session Series Salt Spray plejer også dit hår og er bl.a. beriget med castor oil, som styrker håret.

Tilfør håret smuk glans og lækker volumen

Lidt shine og ekstra fylde er vel ikke for meget at forlange? Nej, selvfølgelig er det ikke det. Og dette er præcis hvad du får, hvis du forkæler håret med Tigi Bead Head Motor Mouth. Motor Mouth er en stylingcreme, der egner sig godt til alle slags hårtyper. Cremen pumper masser af krop og volumen ind i dit hår samtidig med at den giver dig et glansfuldt finish. Motor Mouth plejer håret og gør det nemt at style. Som en ekstra lille bonus, så indeholder Motor Mouth UV-absorberende ingredienser, der gør at dit hår lyser under UV-lys, hvis du har anvendt creme. Derfor er Motor Mouth et festligt og uundværligt trin i din hårrutine, når du skal en tur i byen.

Related Posts