Menu Luk

4 ting du skal have styr på

Livet er ikke en dans på roser, der er nemlig nogen ting man skal have styr på. Her kommer vi med et bud på 4 ting du bare skal have styr på.

Din dresscode

Det er vigtigt at have styr på sin stil, og det duer bare ikke at ligne en sigøjner når man finder tøj i skabet. Det handler ikke så meget om at finde sin egen stil, men nok mere i helhed om bare at finde en stil. På DressYou.dk, arbejder de ud fra et princip hvor man hjælper kunderne med at sammensætte den rigtige stil.

Selvom det nok i virkeligheden mest er mænd der lider under den manglende evne til at sammensæt tøj, så er der jo også mænd der køber gaver til deres kærester og koner, og derfor modtages der mange henvendelse omkring stil.

Forsikringer

Der er mange der ikke er klarover det, men hvis man ikke har en ansvarsforsikring, så er man faktisk rigtig dårligt stillet, hvis man kommer til at lave skade på andre eller andres ejendom, det gælder også selvom man ikke gør det med vilje.

Det betyder potentielt, at man med en manglende forsikring kan risikere, at blive gæld sat for resten af livet. Ikke fordi man ikke har forsikringen, men fordi man har gjort skade på en eller flere person eller deres ejendom. Det kunne fx være, at man cykler ud foran en bil, og der så sker skade på bilen og dens ejer.

Hvis man er hjemmeboende, så er man dækket af sine forældres forsikringer, og man bør derfor først overveje mulighederne når man flytter hjemmefra. Jeg kan sagtens se, at det er et af de mest oplagt steder at spare på pengene, men det kan altså også vise sig at være et af de dyreste.

Hvis man er hunde ejer, så er der også her en forsikring der skal købes, faktisk er det et lovkrav at hunde er forsikret, hvilket det måske også burde være for personer.

A-kasse

A-kassen er egentlig også en type forsikring, men af en lidt anden karakter, den skal nemlig holde din økonomi i live, hvis du pludselig en dag skulle stå uden arbejde. Er du ikke allerede medlem af en a-kasse så er der kun en ting, at gøre og det er at blive meldt ind allerede i dag.

Markedet er dog ikke nemt at finde rundt i, kender du ikke mulighederne så kan du tag et kig på a-kasseguide.dk, som hjælper brugerne med at finde den a-kasse der passer til netop deres behov og økonomi.

Mobilabonnement

Hvis det er mange år siden du sidst har tjekket markedet og optimeret prisen på dit abonnement, så er der helt sikkert enden penge eller features, at hente ved at kigge lidt på markedet. Den senere tid er det gået i retning af, at man får et hav af features med i købet i stedet for blot at få de mere kendte data, sms og taletidspakker.

En hurtigt gennemgang af de største på markedet viser at der er mange 100 kroner at spare i løbet af et år, og en husstand har som reglen mere end blot en mobiltelefon. Det betyder at besparelserne som udgangspunkt nemt at løbe op i flere 1000 kroner.

Related Posts