Menu Luk

Udskift de gamle håndtørrere og spar penge

håndtørrere

Der er mange penge at spare, på at skifte de gamle håndtørrere ud, med helt nye af slagsen. Den patenterede teknologi fra xlerator har overvist brugerne om, at det kan lade sig gøre, at tørre hænderne ordentligt ved hjælp fra lufttørring. Langt de fleste foretrækker at bruge papir, men papir er ikke miljøvenligt og kan komme til at koste dig mange penge i løbet af årene. Det kræver både tid at fylde papir i, og tømme skraldespandene, når de er fyldte. Xlerator er med dens enorme luftkraft skabt til at tørre hænderne både hurtigt og effekt.

håndtørrere

Effektivitet kan spare dig mange penge

Håndtørrene er beregnet til at blive brugt flittigt, og det kan de, om ikke andet, også holde til. Det er kraftige maskiner, som sidder i kabinettet, og der er tænkt over, hvordan man får mest ud af luften, derfor er håndtørrene designet, som de er, og det er med stor gevinst i forhold til de almindelige håndtørrere, som hænger de fleste steder.

I dag kan du spare 80 % af strømmen, modellerne er gjort så effektive som overhovedet muligt, og det betyder, at hænderne bliver tørre 10 til 15 sekunder, allerede der, sparer du strøm, da dine gæster ikke skal stå og bøvle med at tørre sine hænder, men generelt er den meget mere miljøvenlig, så selvom at dine gæster vil bruge mere tid, er det i sidste ende din gevinst at skifte til en langt mere strømbesparende håndtørre.

Hygiejnen er i top med nye håndtørrere

Der bliver generelt brugt meget tid på at rengøre toiletter, det er specielt et problem for erhverv, som benytter sig af papir til at tørre hænderne med. Det er en populær løsning blandt brugerne, men det er ikke hverken økonomisk eller miljørigtigt korrekt. Der er beregnet en besparelse på 95 %, når du skifter papiret ud med en effektiv håndtørrer.

Du sparer i øvrigt 100 % af tiden med at fylde papir i og tømme skraldespande. Hvis en ny håndtørre kan inspirere dig, kan du med stor fordel kigge på hjemmesiden ho-pe.eu og få meget mere at vide omkring miljørigtige produkter, som med tiden vil sparer dig tusindvis af kroner.

Related Posts