Menu Luk

Så skøn en butik

Suk… Kender du den der fornemmelse, man får, når man kigger ind i ungernes skabe med tøj og stille må konstatere, at 80% af tøjet nu er for småt, fordi de små bæster vokser som ukrudt? Og fruen o huset vil end ikke høre tale om brugt tøj til de små udstillingsgenstande. Så er det, man mærker efter i baglommen, om tegnebogen kan klare endnu et raid, eller om man skal ud og låne penge for at klare ekviperingsbehovet. Skal man det, er der et godt sted at gøre det her: https://kviklaan-info.dk/laan-penge-online/

Vinteren bliver kold i år

Efter min skønne viv hørte Jarnvig forudsige, at det bliver en bitterlig kold vinter, fik hun det der blik i øjnene, der signalerer “indkøb af masser af nyt børnetøj” – og jeg fik ondt i tegnebogen. Men selvfølgelig skal de små ikke fryse, og selvfølgelig sørger vi for at klæde dem ordentligt på.

Nu står den på termotøj, termostøvler, flyverdragter og vanter og hvad ved jeg. Nå ja – vi voksne skal selvfølgelig også ekviperes. Personligt er det eneste, jeg mangler til vinter, et par gode og varme hjemmesko.

Vi køber online og sparer tid

Ret beset tror jeg egentlig ikke, vi sparer så mange kontante penge ved at købe tøj til børnene online, men vi sparer både benzin, slid på bilen og masser af tid ved at gøre det – og nogle gange er der også suverænt gode tilbud online. Vi handler det meste hos BeeBoo – http://beeboo.dk/ – og netop nu her i december står den selvfølgelig på polarudrustning til de små. Heldigvis for tegnedrengen har de faktisk tilbud på flyverdragter.

Det hjælper jo alt sammen, ikke?

Men får vi en streng vinter?

Hvem ved? Det er jo faktuelt, at meteorologer er voksne, der har løjet siden barnsben 🙂 Det kan jo være, de har ret, og at vi skal gennem en hård vinter med kulde, sne og måske endda en isvinter? Det er godt nok mange år siden, vi har haft en gedigen isvinter, hvor isbryderne skulle ud. Måske skyldes det den globale opvarmning, der iflg. den orange Trump er noget, kinøjserne har fundet på. Vi får se…

 

Related Posts