Menu Luk

Klar til madlavningen

Lad mig sige det med det samme: Jeg elsker at lave mad. Køkkenet er det vigtigste rum for mig, og det er her, jeg virkelig slapper af, selvom jeg er i fuld gang med at lave noget. Jeg har for nylig gjort mig selv den tjeneste at købe nyt køkkenudstyr. Det har givet mig en endnu bedre oplevelse, når jeg laver mad til mig selv og min familie.

Da jeg skulle handle ind til køkkenet, blev jeg anbefalet at kigge hos Whiteaway. Jeg blev overrasket over, hvor stort udvalget var, og at priserne var rigtig fornuftige samtidig. Jeg skulle handle stort ind, og det var af betydning, at jeg kunne spare nogle penge på mine indkøb. Det blev blandt andet muligt ved hjælp af en Rabatkode til Whiteaway, som jeg fandt hos Rabatbanditten.

Gryder og pander

Når jeg skal lave lækker og sund mad, går jeg meget op i, at mine gryder og pander er af god kvalitet. Maden skal have den rigtige farve og smag, og her er gryder og pander afgørende. Jeg undersøgte derfor udvalget hos Whiteaway, som var bredt, og der var noget til enhver smag. Jeg gik først og fremmest op i kvalitet frem for udseende, og jeg endte derfor med nogle gryder og pander og en wok, som levede op til mine forventninger. Jeg fik desuden skåret lidt af prisen, da jeg fandt en rabatkode til Whiteaway gennem Rabatbanditten, og det føltes helt som tjente penge.

Lækker morgenmad

Hjemme hos os går vi meget op i dagens første måltid. Vi spiser, så vidt det er muligt, sammen om morgenen, før vi tager afsted. I weekenderne bliver det ofte til brunch, hvor vi kan sidde lidt længere ved bordet. Til et godt morgenbord hører selvfølgelig noget lækkert morgenmad, så her gik jeg også på tilbudsjagt hos Whiteaway.

Jeg ledte efter en god frugtpresser til lækker juice, og jeg fandt hurtigt en variant, som jeg kunne lide. Jeg fandt desuden også en smoothie-blender, så vi kan lave rigtig lækre, sunde smoothies til vores weekend-brunch.

Mange kaffevarianter

Derhjemme har vi længe talt om, at vores trang til god og varieret kaffe skal plejes. Vi er vel blevet trætte af dårlig kaffe, og vi køber derfor også altid noget af høj kvalitet. Det kræver dog også, at udstyret er i orden, hvis man skal have en god kaffeoplevelse, og jeg søgte derfor nogle alternative til vores nuværende kaffemaskine.

Hos Whiteaway fandt jeg et imponerende udvalg af udstyr til kaffe og the. Der var både lækre espressomaskiner, simple kaffemaskiner, kværne til kaffe og en lang række udstyr til både the og kaffe. Det var faktisk en oplevelse at kigge på det store udvalg, men vi endte dog med at finde frem til noget, vi godt kunne tænke os.

Vi købte en espressomaskine, hvortil vi fandt en rabatkode til Whiteaway hos Rabatbanditten. Derudover købte vi en stempelkande, så vi kan variere lidt en gang imellem.

Køkkenmaskiner

Det sidste, jeg var på udkig efter, var maskiner til køkkenet. Jeg elsker at bage og gøre noget lækkert ud af dagligdagsmaden, og her kan maskiner være en stor hjælp og spare mig for en del tid.

Hos Whiteaway kunne jeg finde alt fra mini-hakkere, pålægsmaskiner og dejblandere. Jeg ”nøjedes” dog med at købe en foodprocessor og en stavblender, og jeg er rigtig godt tilfreds med mine valg. Samlet set var det en rigtig positiv oplevelse at handle på siden. Jeg fik et nemt og hurtigt overblik, og der var mange varianter at vælge imellem. Jeg vil helt klart anbefale andre at handle på samme måde, når de skal opdatere køkkenet.

Related Posts