Menu Luk

Den bedste landinspektør i Aalborg

Det er et rent helvede at komme ud i en konflikt med sin nabo – tro mig! Og det er, hvad jeg har været gennem, men heldigvis er konflikten løst nu. Og det blev den med hjælp fra et helt forrygende firma, som jeg ikke et sekund vil tøve med at kalde for den bedste landinspektør i Aalborg! Men hvad gik der forud for det her?

Sagen er, at jeg gennem mange år har været lettere irriteret over, at min nabo ikke har respekteret det skel, som jeg med sikkerhed vidste hvor var. Og sidste år gik det så helt galt. Han byggede et skur, der gik ind på min grund, og det var altså dråben, der fik bægeret til at flyde over for mig.

Jeg tog en snak med ham, der endte i et skænderi – han nægtede at tro på, hvor mit skel lå. Og han bad mig skrubbe af – simpelthen.

Hvad gør man med tvivl om skel?

Ja – det var netop spørgsmålet. Jeg ringede til flere instanser, og jeg endte med at få fortalt, at jeg skulle have fat i en landmåler. Nå – ok så. Så måtte jeg jo ud at finde sådan en fætter – og jeg kom i tanker om, at jeg jo faktisk lige havde set en bil med to fyre, der stod med de der måleapparater nede ved Vejgaard. Så jeg kørte derned, og ganske rigtigt – de var der endnu. De kom fra firmaet Landmålercompagniet, og jeg fik en snak med dem. De var super rare og professionelle, og de sagde, at det jeg havde brug for var: Fastlæggelse af skel: http://landmaalercompagniet.dk/skelfastlaeggelse/

Nå – det er åbenbart en ret almindelig forretning for dem.

Sådan endte tvisten om skellet

Nu har jeg jo råd til at betale selv, så jeg hyrede dem simpelthen, og de kom ud, målte og tegnede så det var en lyst. Og BUM! Jeg havde selvfølgelig ret.

Bevæbnet med den viden og behørig dokumentation bad jeg min nabo forholde sig til det, og han havde åbenbart gået og været ked af det passerede. Han var faktisk meget lydhør, og det hele endte med, at han flyttede skuret – og siden har han respekteret, hvor skel ligger.

 

Related Posts