Menu Luk

Min spillemaskine

Nogle mennesker har en stereotyp opfattelse af os, der kan lide at game. Altså at spille avancerede spil på vores computere. Og jeg skal da være den første til at indrømme, at nogle gange er det altså nogen værre nørder, der spiller. Men det er altså ikke os alle. Jeg dyrker for eksempel kampsport, bestiger bjerge – OG er gamer. Tag den!

Hvordan kom jeg i gang som gamer?

Det kom jeg faktisk via en gammel ven, der blev betaget af den verden, og da han og jeg i forvejen delte en anden fælles interesse – nemlig at tune, tweake og ombygge Pc’ere – kom det helt naturligt. Og skægt og udfordrende har det alle dage været.

Jeg kan huske, da jeg skulle bygge min første PC specielt til gaming. Jeg købte dele her og der, ventede i ugevis på at de ankom – og sad så flere nætter og nørdede. Det var den eneste mulighed dengang. I dag er det helt anderledes:

Byg selv PC online

I dag er jeg blevet relativt velhavende, og det betyder, at jeg har råd til at udskifte min gaming maskine ret tit. Men det er slut med at sidde om natten og samle selv. I dag gør vi seje noget helt andet – vi samler vores helt egen drømmemaskine på nettet, bestiller den og venter på, at pakkemanden leverer den klar til at sætte til!

Det er der flere og flere, der tilbyder, men vi har vores egen favorit – nemlig firmaet IT Hansen, der også har den byg selv pc service på deres hjemmeside.

Samme firma har faktisk konstant nogle helt eminente tilbud til dem, der mere er på udkig efter en billig computer: http://www.ithansen.dk/46-billig-computer

Uanset om du er til at bestykke selv – eller bare skal bruge en billig computer – kan jeg godt anbefale IT Hansen. Det er ligetil, nede på jorden og altid en super service.

 

Related Posts