Menu Luk

Lån penge nu

Lån penge med hjernen og ikke hjertet, det er den vigtigste spilleregel der findes hvis man ikke vil ende med at betale for meget for at optage et lån. Det er også en meget vigtig proces, hvis man vil sikre sig at man ikke ender med at optage lånet til noget som man i princippet ikke har behov for.

Der er således hver eneste dag et utal af danskere som optager lån på nettet, men hvor de i princippet ikke har noget behov for at optage lånet, hvis du er en af dem der overvejer dette, så bør du ikke gøre det – men derimod vente på at du får råd til selv at kunne købe det pågældende gode med din opsparing.  Hvis du ikke har tålmodigheden, så kan du kigge på Laaninfo.dk for at se dine muligheder.

Kan du låne i banken?

Hvis du har mulighed for at optage et forbrugslån i din lokale bank ved din egen bankrådgiver, så kan du på sin vis være ganske fortrøstningsfuld omkring muligheden for at betale pengene tilbage som du forpligtiger dig til. I disse år kan det være meget besværligt at få lov til at låne penge i banken, derfor kan du også være forvisset om at banken tror på du kan betale tilbage hvis du får bevilget lånet – dermed ikke sagt du skal tage skyklapper på og ignorerer eventuelle faresignaler, det er altid dit ansvar at betale pengene tilbage hvis du optager et lån, derfor skal du også være det ansvar bevidst og derved sikre at du reelt kan betale hvad du skylder.

Mange har den ide at hvis man optager et lån uden sikkerhed og ikke har mulighed for at betale pengene tilbage, så sker der ikke det store ved det i og med det netop er uden sikkerhed, sådan fungerer det bare ikke i den virkelige verden, derfor skal du ALTID have det i baghovedet når du optager lån.

Hvis man ikke betaler af på det lån man har optaget, så kan man ende med at blive registreret i Ribers også kendt som RKI. Det at blive registreret i RKI kan have langvarig effekt på din økonomi, samt betyde at du står uden mulighed for at optage yderligere gæld – heller ikke hvis du har en virkelig god grund til at skulle låne penge, du afskærer dermed dig selv fra at have en mulighed som man aldrig ved hvorvidt bliver relevant/nødvendig.

Ulempen ved at optage forbrugslån, skal også findes i at pengene ofte bruges men at man ikke får købt noget med en reel videresalgsværdi når lånet er optaget. Det betyder også at når pengene først er brugt, så kan det være yderst besværligt at få dem igen – du bliver derfor nød til at leve på en ekstra presset økonomi indtil det lykkes dig at tilbagebetale det beløb du har lånt dig til.

Hvis du alligevel har valgt ”lån penge modellen” så kan du med fordel bruge nogle af de mange sammenligning sider online til at få et overblik over hvor du bør optage dit lån, vi kan anbefale at du følger ovenstående link og derigennem får muligheden for at sikre et lån til dig selv som du kan betale tilbage.

Related Posts