Menu Luk

Danske spillemaskiner til danskerne

Det er sikkert ikke gået din næse forbi, at de online spillemaskiner er blevet uhyre populære på det seneste. Det skyldes måske den afstressende virkning og de mange sjove og underholdende spil, der er blevet tilgængelige. Et problem har dog indtil for nylig været, at stort set alle spillene var på udenlandsk – typisk engelsksprogede. Hvis man ikke er så stærk i det engelske, kan det være svært at forstå beskeder og instruktioner, og de fleste vil da også foretrække at støtte op om det danske, hvor det er muligt.

Og det er muligt nu. Den nye danske spillehjemmeside Spilnu er så vidt vides den eneste hjemmeside, der udelukkende udbyder danske spil. Hos Spilnu sidder der danske udviklere, som udvikler spil på dansk til det danske publikum. Det er et godt initiativ, som bør støttes!

Spil gratis eller tilføj ekstra spænding med penge

Som udgangspunkt kan de små sjove spillemaskiner benyttes gratis, og det er ganske underholdende i sig selv. Grafikken er flot, lyden er fantastisk og mange af spillene er spækkede med flotte og overraskende effekter.

Det giver dog naturligvis en ekstra dimension af spænding, hvis du vælger at spille om penge. Man kan spille for så lidt som få øre per spil, så det er bestemt en billig fornøjelse. Alligevel får man spændingen ind over, for der er mulighed for at vinde endog meget store gevinster. Faktisk er vinderchancerne og præmierne i gennemsnit væsentlig større end det er tilfældet med Lotto og andre lignende spil, som bruger de fleste at spillernes penge til administration og støtte til diverse sportsklubber og andre formål.

Har du lyst til at prøve pengespillet, skal du først oprette en spillekonto. Heldigvis er det utrolig nemt, og kan gøres med få museklik. Undervejs får du brug for dit NEM-ID. Sikkerheden er nemlig helt i top, på linje med banker og andre finansielle institutioner. Det er ganske rart at vide, hvis man pludselig skulle få en større gevinst. Den sættes nemlig i givet fald med det samme automatisk på spillekontoen, og her bliver den stående, indtil du beslutter, om beløbet skal overføres til bankkontoen, eller om du vil beholde lidt, så der er indsatser til de næste dages underholdning.

Spilnu.dk

Tag dine yndlings spillemaskiner med dig over alt

Førhen måtte man en tur på bodegaen for at spille, men nu kan du til enhver tid på sekunder få dit yndlingsspil frem på skærmen hvor du står og går, uanset om du bruger smartphone, tablet eller computer. Det eneste, der kræves, er sådan set en Internetforbindelse, og den kan du få overalt, hvis du spiller fra en mobil enhed. Det er altså rigtig smart.

Related Posts