Menu Luk

Vores sommerferie blev den bedste jeg kan huske

Før sommerferien havde jeg og min kone besluttet, at vi skulle holde sommerferie herhjemme i Danmark. Det besluttede vi fordi, vi har en pige på 5 år og en pige på kun 5 måneder, som kræver noget mere end vores pige på 5 år.
Derfor satte vi os og prøvede, at planlægge noget vi kunne lave i sommerferien. Det var faktisk ikke særligt svært. En god portion hjælp fra google og vi fik lavet en god planlægning over, hvordan vi skulle holde vores sommer.

Sommerens første tur

Det første vi havde på kalenderen var Fårup Sommerland. Det glædet jeg mig rigtig meget til, da jeg er født og opvokset 2 kilometer fra Fårup Sommerland. Da vi kom derop var vejret helt på vores side, for det var helt perfekt og der var faktisk ikke alverdens mennesker.
Vi brugte 5 timer i sommerlandet uden og have set det hele. Jeg må sige, der er sket meget siden jeg var der sidst. Det så da på ingen måde ud, som jeg huskede det. Der var mange flere sjove ting, men der var en ting, som var væk, som jeg savnede. Det var den store hoppepude. Den tid jeg har brugt på den hoppepude som ung er helt ufattelig, det var desværre også der jeg lærte at ryge. Jeg er heldigvis gået over til e cigaretter i stedet for.

Sommerens anden tur var den bedste

Den første uge i vores sommerferie havde vi planlagt, at vi skulle bruge på vores hus og have. Det startede vi da også med lige indtil, at jeg snakkede med min moster i telefonen en aften. Hun var temmelig meget stor ryger og hun viste, at jeg var skiftet til en e cigaret uden nikotin. Derfor ringede hun, for at få noget e cigaret erfaring og det ville jeg selvfølgelig gerne give hende, for en e cigaret virker rigtig godt til rygestop.
Jeg gav hende den bedste information jeg kunne komme på og fortalte hende om, hvilke modeller e cigaretter hun skulle købe og hvilken butik hun skulle bruge. Efter en dejlig lang samtale om alt mellem himmel og jord, slutter hun af med at fortælle, at de skal til Rhodos på ferie. Hun spørger derefter, om vi kunne tænke os at låne deres hus og deres båd, mens de var væk.
Jeg skyndte mig selvfølgelig at sige ja med det samme. Dagen efter om aften pakkede vi bilen og tog på Gjøl i Nordjylland. De har det skønneste hus ned til Limfjorden, med masser af mulighed for at fiske og boltre sig, som man har lyst til.
Vi havde naturligvis fiskegrej med, da jeg havde planlagt en lille fisketur på Limfjorden i deres båd. Den fisketur var alle tiders ide for min ældste datter, da hun var ovenud begejstret for at fiske. Turen gik af sted og vi alle hyggede enormt, den mindste tøs sad bare med sin mor i en ammepude, som mere eller mindre var lavet til den båd. Den ammepude er den bedste investering vi har gjort til dags dato. Hver gang hun bliver lagt i den op af sin mor, falder hun helt til ro. Det var endda en ammepude vi købte på tilbud ved økoshoppen.
På fisketuren fangede vi rigtig mange hornfisk, flere end vi kunne spise, så mange af dem røg ud i fjorden igen.
De næste mange dage gik med at sejle fra den ene hyggelige havn til den næste. Gud hvor jeg elskede at sejle, jeg havde helt glemt, hvor lækkert det var. Tror også resten af familien syntes det, for konen er begyndt at kigge på bådpriser.

Sommerens tredje tur gik til Kattegat centret

Det var også et kæmpe hit med masser af sjove og store fisk. Det var lige noget for min ældste datter, der elsker fisk.
En ting der undrede mig nede på Kattegat centret var, at der var mange e cigaret rygere, som gik og dampede inden for. Jeg ved godt, at det må man gerne, men jeg kan simpelthen ikke få mig selv til det. Jeg kunne nu heller ikke få mig til at ryge almindelige cigaretter inden for i gamle dage, så måske det bare er mig, der er noget galt med.

Vejret har jo været meget dårlig i sommerferien, meeen!

Ja vejret har været rigtig dårlig her til sommer, men en ting kan man sige om jeg og min familie, for ikke en eneste dag har der regnet, hvor vi har lavet udendørs arrangementer. Den eneste dag der har regnet, var den dag vi var i Kattegat centeret og da Kattegat centret er indendørs, gjorde det ikke spor.

Det var hvad vores sommer gik med og det var den bedste, jeg har oplevet og så var den næsten gratis.

Hvad fik I jeres sommer til at gå med?

 

Related Posts