Menu Luk

Sne og damp for alle pengene

Nu skal jeg da lige love for, at sneen kom. Det er jo så smukt, men ikke når man har 2000m2 sne der skal ryddes. Vi havde godt nok snakket om vi skulle have bestilt en til og komme og ryde sneen, men det blev aldrig til andet end snakken.

Derfor var jeg en smule ked af det, da jeg kiggede ud af vinduet en tidlig morgen. Inden jeg gik ud, for og gå igang med et umuligt stykke manuelt arbejde i form af og rydde sne. Vil jeg da lige ringe til nogle af de lokale entreprenører, for og hører lidt priser for snerydning. Nu er det sådan, at jeg altid står op før en vis herre får sko på, og det gør jeg af den hæslige grund, at jeg er ryger. Jeg skal nemlig altid have mig en cigaret før dagen kan begynde. I dette tilfælde var det en god ting, at jeg stod tideligt op, for der havde ikke været nogle henvendelser til entreprenørene endnu.
Derfor lavede jeg en kanon handel syntes jeg selv. For kun 1500 kr. inklusiv moms vil der komme en og rydde sne resten af sæsonen, når det er nødvendig og her snakker vi op til 3 gange dagligt. Det syntes jeg er rigtig billigt.
Efter sådan en god handel, kunne jeg med god ro gå ud i garagen og drikke min morgen kaffe, og ryge min forbistret cigaret.

Mens jeg stod og røg min cigaret kunne jeg i det fjerne hører en entreprenør maskine komme nærmere. Det kunne da umuligt være ham der kom for og ryde sne, men det var det. En halv time efter vi havde lavet en aftale, var han i gang med og ryde sne.
Da jeg stod og røg min cigaret og kiggede på han arbejdede, kunne jeg se han sad og dampede på en af de der smarte e cigaretter.
Jeg havde set dem før og havde da også prøvet en e cigaret før, men det var ikke lige mig. Efter han var færdig kom han ind og fik en kop kaffe. Vi faldt hurtigt i snak og vi kom hurtigt ind på emnet  “e cigaretter”. Han ville jo med det samme have mig til og prøve hans Evod e cigaret og det indvillige jeg da også i. Den var godt nok noget anerledes end den jeg havde prøvet før. Den her e cigaret, gav jo masser af damp. Han gav mig et visitkort til der hvor han havde købt Evod ecigaretten, så jeg kunne købe mig en. Han var endda så venlig og give mig et e cigaret batteri han havde i overskud, og så var det eneste jeg skulle købe en Evod clearomizer.
Dagen efter fik jeg købt mig en Evod clearomizer i sort hos http://smartsmoke.dk og 2 dage efter var den i min postkasse. Det er nu 2 måneder siden og jeg har brugt den flittigt siden da, og det har resulteret i, at jeg er nede på kun 1-2 cigaretter om dagen. Det vil sige, at jeg ikke nok med sparede min krop imod og skovle en helvedes masse sne, men også mine lunger ved og ringe til min nye sne-ryder ven.

Related Posts