Menu Luk

SÅ skal der grilles

grill

Har du, ligesom jeg, svært ved at takke nej, når chefen kommer med nye opgaver, eller er du selvstændig med godt gang i forretningen, snyder du sikkert også dig selv for mange gode aftensmåltider – og hyggelige stunder med familien. Mit bedste råd til at få gjort noget ved problemet er at invitere gæster og/eller bestille tid eller billetter til en restaurant, biograf eller andre hyggelige aktiviteter. For folk, der ikke har så travlt på arbejdet og som måske heller ikke er så glade for det, de laver, som jeg er, kan det måske være svært at forstå, at konen, hyggen og aftensmåltiderne i sig selv ikke er nok til at én væk fra skærmen. Ikke desto mindre er det virkeligheden for rigtig mange mennesker, og derfor tager jeg problemet op i dette blogindlæg. For ganske nylig kom min kone på ovenstående løsning, og det er jeg hende meget taknemmlig for.

Den 1. april købte jeg min en ny gasgrill, gasflasker og en masse Weber-udstyr, jeg end ikke aner, hvad skal bruges til. Grundet et presset program på arbejdet de seneste par uger, har jeg dog endnu ikke haft anledning til at afprøve det hele. Egentlig kunne jeg blive ved at arbejde fra morgen til sen aften mandag-søndag i de kommende par uger, men for ikke at løbe ind i den situation, har min dejlige kone inviteret gæster i weekenden. SÅ skal der grilles.

Vores venner, som nu er inviteret på grillmiddag, har vi ikke set længe, og det skyldes måske nok, at jeg i lang tid har været begravet i arbejde og derfor ikke har taget initiativ til at ses eller at følge op på de ”Nu må vi også snart ses”-samtaler, som man altid har med vennerne, når man mødes i brugsen, på børnenes skole o.lign., hvor jeg selvfølgelig altid møder op i arbejdstøj og sikkert ser alt for stresset ud. Jeg har længe haft en dårlig smag i munden over ikke at gøre noget ved det, og derfor faldt der en sten for hjertet, da konen fortalte mig, at vi nu skal ses på lørdag.

Du tænker sikkert, at jeg er en værre egoist, og det kan der måske være noget om. Dog har jeg ikke været det bevidst, og det håber jeg selvfølgelig at mine venner og familie er klar over. At min kone nu har inviteret gæster og fortalt mig tanken bag, har været lidt af et wake-up-call for mig. Jeg er blevet bevidst om mit fravær og har fundet et værktøj/middel til at komme et skridt nærmere at kunne slippe arbejdet, når maden er klar eller familien kalder. Næste skridt må være, at jeg tager initiativ til at invitere gæster eller bestiller bord på den lokale restaurant.

Jeg beklager manglen på struktur i dagens indlæg, men som du måske kan se, er der lidt af en tankestrøm, der har været gennem mit hoved. Jeg håber, at du kan bruge tankerne til noget, og det vil glæde mig meget, hvis du vil lægge dit syn på sagen herunder.

Related Posts