Netop kommet hjem fra ferie

Jeg er lige kommet hjem fra ferie og hvilken ferie det har været i år. Familie og jeg valgte i år at tage en tur til Grækenland for at nyde den dejlige græske mad og det behagelige klima man finder dernede. Vi har været mange forskellige steder på ferie, men vi har aldrig fuldt os hjemme som vi gør det i Grækenland.

Vi har rejst på forskellige måder i Grækenland, men efter nogle gange der nede der blev vi ret hurtig trætte af at rejse dernede på en typisk charter ferie. Ikke nok med at vi ikke at til sådan en “lad os nu alle sammen rejse sammen ferie” for vi syntes også at det var ved at være noget dyrt, at et år der besluttede jeg mig for at undersøge hvad det ville koste vel at bestille rejsen i enkelte dele. Jeg undersøgte naturligvis i første omgang hvad det ville koste at købe en flybillet dernede, og der begyndte jeg først at blive nysgerrig, for det viste sig nemlig at en flybillet derned heldigvis ikke var særlig dyr. En flybillet gør jo som bekendt ikke en ferie alene, og derfor skulle jeg også undersøge hvad hoteller koster i Grækenland, og der vist det sig også ret hurtig at det heldigvis ikke kostede så meget som man kunne frygte. Man skal i den sammenhæng huske på, at der hvert år ikke bare er mange danskere der rejser derned, for indbyggere i mange af de andre EU-lande rejser også i stor stil til Grækenland for at holde ferie. Det er dog så heldigt, at ikke hele EU holder ferie i samme periode, og det er måske det vi er heldige med i Danmark, at vi holder få mange af de andre EU-land der i blandt er naturligvis Tyskland.
Nu er det jo ikke nok med at have en flybillet og et godt hotel, og det store spørgsmål “Hvordan skal vi komme fra lufthavn og ud til det hotel vi havde booket. Det var heldigvis sådan, at der ikke var særligt langt, så derfor var der der ikke de store problemer i at tage en Taxi fra lufthavnen. Det tog kun cirka en halv time, og jeg vil ikke engang gætte på hvor lang tid det ville have taget i en bus, hvis vi havde valgt at tage på charter ferie. Noget af det min familie slet ikke kan klare, det er den bustur fra lufthavnen og ud til det hotel man har booket. Jeg synes altid det har været sådan, at bussen skal gøre stop ved 177 hoteller, og det er mærkelig nok altid det sidste hotel i skal bo på. Derfor kan ture tage timer. Det kan så godt være at det ikke er så lang tid hvis man kigger på klokken, men det føleles om ikke andet som om det har taget mange timer.

Der er bestemt ikke sidste gang jeg har booket vores ferie på denne måde, for ikke nok med at det passer meget bedre til min familie, så sparer vi faktisk også en del penge, for hoteller er heldigvis ikke så dyre i Grækenland.

Tags: #