Menu Luk

Mine veninder og jeg elsker shopping online

modetøj

Det bedste i verden er ifølge mig shopping online, her kan jeg shoppe i timevis, og selvfølgelig bruge en masse penge. Noget af det som jeg primært shopper er dametøj og sko, jeg har vel det man kan kalde for en tøj -og skofetich. Sådan tror jeg at de fleste kvinder har det, vi kan ikke få nok af sko og tøj, det ligger til vores natur at vi gerne vil se godt ud.

Online shopping af dametøj, herretøj og sko

Jeg handler faktisk næsten ikke sko og tøj i sko-og tøjbutikker nede i gå gaden, eller i centret længere, det er for besværligt, jeg foretrækker heller nettet. Jeg handler som nævnt dametøj og sko online, det er for det første meget nemmere og så er det billigere. Prisen og tiden på mine tøj og skoindkøb betyder rigtig meget for mig, jeg gider ikke at stå i lange køer ved kassen og i prøverummer, og så oven i købet betale en merpris for tingene, så hellere spare tid og penge ved at handle det på nettet.

Mange af mine veninder har det på nøjagtig samme måde, de gider heller ikke de fysiske butikker længere. Vi går jo så selvfølgelig glip af de hyggelige shoppeture sammen, men de kan ikke opveje det fede og billige sortiment af tøj på nettet. I stedet går vi på Facebook eller Twitter og viser billeder af tøjet som vi har køb. På den måde deler vi shopping turen med hinanden, det er jo smart, og der ud over giver vi hinanden gode råd og tips til hvor det er cool at handle sko og dametøj online. Shopping online er bare det hurtigste og fedeste, det stopper jeg aldrig med.

Jeg køber billige smykker som julegaver

Det at finde på julegaver til en hel familie er en et stort omfattende arbejde, men jeg elsker det. Jeg nyder at finde den lille ting jeg tror gør en forskel og jeg elsker at se folk pakke ud og blive glade. Jeg er selv vild med smykker og har et godt øje til spinning jewelry, som jeg synes er en super gennemtænk smykkeserie. Det at alle ringe kan kombineres på kryds og tværs, og dermed dresses op eller ned er virkelig godt tænkt.

Jeg har selv otte ringe som jeg kombinerer på alverdens måder. Jeg har ringe med ægte sten, guld, sølv og emalje, jeg er virkelig begejstret for dem med vedhæng og dem med emalje. Emaljeringerne minder lidt om dem jeg havde som lille pige, hvor jeg havde et sæt marguerit smykker bestående af øreringe, ring , halskæde og armbånd. Jeg får hyggelige minder med mine marguerit smykker – jeg har stadigvæk armbåndet.

Til mine små niecer har jeg planer om at finde nogle billige smykker, de har nemlig ønsket sig nogle specielle årmbånd og hellere fem af dem en et fint mærke, så de skal få billige smykker lige i de farver de har ønsket sig.

Min søster og min bedste veninde skal have troldekugler til deres armbånd, fordi det for mig at se er lige som en charm, jeg håber at de kommer til at tænke på mig, hver gang de ser dem.

Til mændene i min familie leder jeg efter lækre herreure, for med herreure kan man da ikke gå helt galt i byen, og jeg har planer om at købe dem i en netbutik, hvor de kan bytte dem, hvis det skulle være .

På min ønskeseddel står der spinning jewelry, store flotte sportsprægede ure og gerne nogle troldekugler. Ellers har jeg været ude at købe gavepapir og special bånd, for halvdelen af glæden er også at pakke ind i smukke materialer, jeg kunne ikke finde på at bede en butiksassistent om at pakke mine gaver ind, men hvis de har noget rigtig flot papir eller til og fra kort beder jeg om at få et sæt.

Related Posts