Menu Luk

Kan ViaBill bruges med E-pay?

Af og til får vi spørgsmål her på redaktionen, som vores trofaste læsere er kørt faste i – og dem besvarer vi da gerne i det omfang, vi kan. Forleden fik vi en mail fra Lars, der bor i Aalborg og driver en webshop. Han spurgte således: “Jeg bruger E-Pay på min webshop, og nu har flere af mine kunder spurgt efter afbetaling. Jeg vil derfor gerne vide, om jeg kan benytte betalingsløsningen ViaBill sammen med min E-Pay løsning?”. Vi har kigget på sagen:

ViaBill og E-Pay virker sammen

Ja, Lars – ViaBill spiller fint sammen med E-Pay. Det er kan du være helt rolig for. Og vil du læse mere om, hvad ViaBill i øvrigt er og kan, er der også en lille artikel på FDIH om ViaBill: http://www.fdih.dk/medlem-netvaerk/medlemsoversigt/t-v/viabill-as/

Nu håber vi, at du kan bruge vores svar, og at du vil fortælle os om dine erfaringer med dit salg, efter du har implementeret ViaBill på din webshop? Du kan maile os igen – eller du kan skrive en kommentar til os under artiklen her.

Afbetaling på nettet?

Faktisk er det et yderst interessant koncept, som ViaBill har søsat, og det undrer os egentlig, at ikke andre har fundet på det noget før. Det er jo en kendt sag, at det, der ofte afholder folk fra at købe, er likviditet mere end egentlig ikke at have råd. At kunne betale et forbrugsgode i nogle få rater gratis (uden renter og gebyrer) er jo lige det, folk efterlyser.

I kampen om at kapre kunder er webshops nødt til at tage alle ordentlige og redelige midler i brug, og her er det at kunne tilbyde afdragsvis betaling da bestemt et af de mere effektive og salgsfremmende tiltag.

Mange danske webshops har løsningen i dag, og vi er sikre på, at mange flere vil følge trop og implementere ViaBill som en betalingsmulighed.

 

 

Related Posts