Hvilket voks mærke er størst?

Hvilket voks mærke er størst?

Spørger man de unge drenge i Danmark vil langt de fleste nok svare nogenlunde enstemmigt: ”ID voks er det største”. Det er nok heller ikke helt ved siden af, ID voks er virkelig populært i Danmark og ingen andre mærker inden for voks når ID voks til sokkeholderne. Men det er jo lidt paradoksalt at det forholder sig sådan på det danske marked. For tager man til udlandet er ID voks ikke særlig stort.

Forklaringen på dette er nok at ID voks er et dansk mærke og ID voks har satset benhårdt på at være det foretrukne mærke blandt de unge i Danmark. Samtidig har ID voks lavet en voks til langt de fleste frisurer og samtidig kunne holde en lav pris på deres produkter. Men ser man på udlandet, så er det ikke ID voks de fleste peger på. Ser man på store internationale webshops som sælger hårprodukter og voks så er det helt andre mærker end ID voks, som folk køber.

En top 10 afslører mærker som Gatsby, American Crew, TIGI, Fudge, d:fi og flere andre kendte, men knapt så populære mærker i Danmark. Men når man kan få en bøtte ID voks billigere end ovenstående mærker og mange andre, så er det jo alene en god grund til at de unge vælger ID voks frem for andre mærker. Men ID voks ville ikke være så populær hvis det ikke var en god voks. Det klart mest populære produkt fra ID voks er Extreme Titanium og netop denne voks er en god forklaring på hvorfor unge i Danmark vælger ID voks frem for konkurrenterne. For denne ID voks har suverænt det bedste hold af de vokse man finder på markedet.

De seneste år har hårmoden blandt unge stillet utrolig store krav til holdbarheden hos en voks. To grunde som nok er med til at forklarer den store popularitet blandt uge. ID voks har også haft en meget aggressiv markedsføringsstrategi og de har haft held og dygtighed til at lave kampagner der har ramt deres målgrupper helt rigtigt.

Tager man til udlandet er det ikke unormalt at man går forgæves efter en bøtte ID voks. For ID voks er som sagt et dansk mærke og ID voks har ikke været at finde ret mange steder uden for Danmark i en lang periode. Men på grund af den store popularitet har ID voks valgt at udvide deres marked og et naturligt valg var at starte med resten af Skandinavien. Så nu kan du også snart finde ID voks i Norge, Sverige og Finland. Der er ingen tvivl om at ID voks er det største i Danmark og der er ikke udsigt til at der bliver ændret ved det faktum. Om ID voks kan få lige så stor succes i resten af norden er ikke til at sige. ID voks tror selv på det, da de mener deres voks er lavet til det kolde nordiske vejr og det nordiske hår. Men i resten af verden må ID voks pænt overlade førstepladsen (og de næste mange pladser) til sine store internationale konkurrenter.

Tags: # #