Hvem opfandt surfer looket og hvad kræver det?

Hvem opfandt surfer looket og hvad kræver det?

Der er nok mange der gerne vil krediteres for surfer looket og reelt set er det vel surferne selv der har defineret det look. Men spørger man Vogue så er det den australske frisør og hårproduktproducent Kevin Murphy som har opfundet beach hair looket. Kevin Murphy er en af de mest respekterede hårstylister i verdens og han har været med inden for modebranchen, catwalken, film branchen og mange andre steder.

Hårprodukterne fra Kevin Murphy er meget populærere og efterspurgte. Netop efterspørgslen på Kevin Murphy hårprodukter var årsagen til de overhovedet kom frem. Kevin Murphy stod selv og manglede forskellige hårprodukter da han arbejdede som stylist. Derfor valgte Kevin Murphy at lave sin egen serie af hårprodukter som skulle kunne bruges af professionelle frisører og hårstylister rundt om i verden. Et af produkterne var det populærere Hair Resort produkt som giver det eftertragtede beach look.

Matthew McConaughey – Indbegrebet af et beach look!
Vi har alle set billeder af strandløver som Matthew McConaughey på hans surfboard eller når han motionerer på stranden. Det look som Matthew McConaughey har, er der rigtig mange der prøver at efterligne. Den naturlige måde at få et beach look på er selvfølgelig ikke med et af hårprodukter fra Kevin Murphy. Looket kommer når en surfer har været ude og surfe et par timer. En tur eller tre i vandet har gjort håret godt salt og det våde hår bliver tørret i solen. Samtidig sørger vinden for at håret for et godt pjusket look. Så har man et naturligt beach look.

Men de færreste af os har tid til at gå et par timer til stranden og i øvrigt bor langt de færreste et sted hvor det overhovedet er muligt at få sol, strand og vind på samme tid. For slet ikke at nævne de korte perioder vi f.eks. har sol i Danmark, i hvert fald sol nok til man kan tilbringe et par timer på vandet. Derfor er hårprodukter som Hair Resort fra Kevin Murphy så eftertragtet. Det gør at langt de fleste folk kan få et beach look selv på en stormfuld efterårsdag i Danmark. Hårprodukterne er selvfølgelig ikke nok. Et beach look stiller også visse krav til ens hår. Det duer ikke med kort hår. Det kan ikke give det klassiske beach look. Men håret må heller ikke være for langt for så risikerer man at blive forvekslet med en hippie eller det der er værre.

Det handler om dig selv
Samtidig kræver beach looket også at man har en hvis fysisk form. Dette ses ikke bare Matthew McConaughey men hos surfere generelt. Det duer ikke med lidt overflødige kilo på sidebenene. Heller ikke selvom man i det kolde nord som regel ikke render rundt i bar overkrop og badeshorts. Så hvis du jagter beach looket så kan du starte med at lade håret vokse, gerne tæt på skulderlangt hår, har du også krøller er det helt perfekt. Derefter sørger du for at købe f.eks. Kevin Murphy hårprodukter så du kan få det perfekte beach look. Derefter er det bare at tage en tur på stranden og nyde opmærksomheden.

Tags: # # # #