Hjælp – Min veninde skal giftes

Jeg hedder Mette Jensen er 24 år og min værste frygt er blevet til virkelighed, for min veninde Mie hun skal nemlig giftes. Jeg havde jo egentlig regnet med at det snart ville komme, og netop af den årsag så har jeg gået jeg ledt efter en sød kæreste, for hvis der er noget jeg hader, så er det nemlig at komme til bryllup alene. Nu skal du ikke forstå det sådan at jeg generelt har noget problem med at være alene, for det har jeg på ingen måde. Jeg elsker mit eget selskab, og alligevel så kan man jo godt mangle en at være sammen med, og det sker jo typisk søndag hvor jeg som regel slapper af. Jeg ved ikke helt hvorfor jeg synes det er svært at slappe af af alene, for der sker typisk det, at når jeg skal slappe af på sofaen om søndagen, så kommer jeg altid til at lave noget andet.

Nu sidder du helt sikkert og giver mig hvis du har prøvet det, at noget af det værste man kan gøre, det er at tage til bryllup alene, og bare den lille ting med at få taget et par billeder der er blevet så moderne til et bryllup, det er lige præcis det billeder jeg ikke gider. Nu sidder der måske nogen og tænker, hvorfor finder hun ikke bare en kæreste hvis hun ikke har lyst til at tage til bryllup alene. Jamen det ville jeg også gerne, men det er ikke altid let når man som jeg er en stor pige, for det er desværre ikke alle mænd der er til store piger, sp udvalget er ikke helt så stort som det er for en slank pige. Som piger gør jeg meget ud af mig selv, og man kan heldigvis få rigtig meget smart tøj til store kvinder, så derfor synes jeg at jeg gør rigtig meget for at være lidt smart selvom jeg er lidt stor. Jeg har heller ikke noget problem i bare at finde en kæreste, men dem der vil have mig dem vil jeg ikke have. Det er nok ikke kun store kvinder der kender til det problem, for det er en typisk sætning man hører når man snakker med folk. Hvorfor er det nu lige det er sådan ?

Nå tilbage til det bryllup. Jeg ældste veninde Mie skal jo have en godt fedt, og mens jeg sidder g skriver dette, der sidder jeg faktisk og bliver enig med mig selv i, at nu må det være på tide at få fundet den sidste kæreste jeg skal have, for hvis jeg mærker indeni mig selv, så kan jeg godt mærke at jeg har lyst til at slå mig ned sammen med en sød kæreste. Nu vil jeg altså også have en at hygge mig med om søndagen, når alle mine veninder er sammen med deres kæreste. JEg vil købe noget smart tøj til store kvinder, og så vil jeg til at date igen – Håber det går godt så han vil med til Mies bryllup.