Velkommen til Unigeo

Velkommen til Unigeo

Velkommen til Unigeo.dk…

Unigeo.dk handler som navnet hentyder til om alt mellem himmel og jord. Dette første indlæg er egentligt ret nyhedspræget, og tager udgangspunkt i en de nyheder, som i visse miljøer kan vise sig at få massiv effekt.

Smartphone HTC giganten har i dag på både Twitter og Facebook udvist stor interesse i at tilgodese deres kunders behov. HTC har i dag udtalt, at det i den nærmeste fremtid vil være slut med, at deres telefoner har en låst Bootloader. For de af jer, der ikke dagligt besøger xda-developers, modaco og andre fora, der huser brugere, som ligger et stort arbejde i at udvikle personaliserede afarter af styresystemet Android. Nogle af de mest kendte og populære alternative styresystemer til Androidbaserede telefoner er CyanogenMod og MIUI.

Med HTC’s nyeste tiltag har de lagt op til Android nu for alvor kan begynde at indtage den position som et egentligt opensource styresystem. Tidligere har selskaber som SonyEricsson, Samsung, LG og ikke mindst HTC ’forsøgt’ (men fejlet) at låse telefonen til den medfødte udformning af Android. Nu er det blevet lettere for udviklere og brugere at ændre deres egen telefon efter deres egne personlige tilbøjeligheder. Dermed har HTC taget et stort spring i den modsatte retning i forhold til mange andre af de store spillere på Smartphone markedet, som ikke tillader at brugerne selv skal have mulighed udvikle på styresystemet.