Hårprodukter – Hvorfor er det så svært at leve uden

Jeg skal måske lige starte med at præsenterer mig selv, og dermed også fortælle hvorfor det er så svært for mig at leve uden mine hårprodukter. Jeg hedder Mette Jensen er 26 år gammel, og bor sammen med min kæreste gennem 4 år nu. Jeg har altid gået utrolig meget op i mit hår, og det er nok også derfor jeg har så svært ved at leve uden mine hårprodukter.

Her i denne sommer der skulle min kæreste og jeg på en ferie tur, og jeg havde ret travlt lige op til på mit arbejde, og derfor aftalte jeg med min kæreste at det i år skulle være ham der stod for pakningen. HAn har gjort det før, så jeg tænkte at det ikke ville give de store problemer. Han startede også i god tid inden vi skulle af sted, for han ved hvor vigtigt det er for mig at have alle mine ting med når jeg skal på ferie. Jeg fulgte pakningen hver aften når jeg kom hjem, og jeg tog det stille og roligt for det virkede til at han havde 100 % styr på pakningen. Den morgen hvor vi skulle af sted om aftenen, der skulle jeg jo naturligvis bruge alle mine hårprodukter, men lige inden jeg gik ud af døre der sagde jeg til ham – Husk nu mine hårprodukter !

Jeg kommer hjem fra arbejde den pågældende fredag hvor vi skulle af sted. Han havde haft tidlig fri, så han havde fået sovet lidt så han var klar til at køre det første stykke. Jeg spurgte ham lige inden vi gik ud af døren om han havde husket det hele og det sagde han ja til. Vi kørte af sted syd på, og vi havde aftalt at vi ville holde pause når en gang vi blev trætte, så vi lige kunne sove et par timer, og derefter kører videre, for på den måde der virkede det som om at ferie startede lidt før end hvis vi havde ventet til dagen efter. Alt gik også godt og vi undgå alt for meget kø på den tyske motorvej, så det var vi rigtig godt tilfredse med. Omkring klokken 03.00 der besluttede vi os for at gøre holdt, og sove på en rasteplads til dagen efter. Næste morgen hvor vi vågede op, forholdsvis tidlig, for vi ville gerne frem til vores rejsemål i god tid, det skulle jeg lige ind på toilettet og ordne mit hår inden vi skulle af sted. Jeg ville derfor ville mine hårprodukter, og her kunne jeg godt se at det gik op for min kæreste at han havde glemte min hårprodukter. Det kan godt være at jeg kom til at blive lidt sur på ham, for han ved udemærket godt at jeg ikke kan leve uden dem. Lad mig bare sige at de næste timer i bilen, der var en meget trykket stemning, for der var ikke rigtig nogen der sagde noget i bilen.

Efter vi kom frem til Italien, der kunne jeg lige når at komme ud at købe nogle nye hårprodukter, ås det endte med at blive en god ferie alligevel.

Tags: #