Menu Luk

De fem bedste Galaxy S3 covers

Samsung er virkelig en af de mobilproducenter, der har formået at give Apple konkurrence, når det gælder smartphones. Samsung Galaxy S3 blev hurtigt en af de mest populære Android smartphones og ligesom ved iPhone, så er der et hav af Galaxy S3 covers og etuier at vælge imellem.

Er du på jagt efter det perfekte Galaxy S3 cover, så læs med her. Vi præsenterer dig her for fem covers, der giver din telefon god beskyttelse, og som samtidigt er udformet i smukt design.

Union Jack Samsung Galaxy S3 Case

Er du en smule anglofil, så vil dette Galaxy S3 cover, der har Storbritanniens flag prydet ud over coveret lige falde i din smag. Sammen med farvekombinationen af blå, rød og hvid, så får du et meget robust Galaxy S3 cover med et meget trendy design. Hvad der yderligere er fantastisk ved dette cover, er prisen. Du kan købe coveret for kun 24 USD.

Ted Baker ‘Siman’ Samsung Galaxy S3 cover

Dette Galaxy S3 cover er designet i et traditionelt skotskternet design. Den dominerende farve er mørkerød med et strejf af sort. Dette Galaxy S3 cover er særligt praktisk, idet du ikke er nødt til at fjerne coveret for at bruge din telefon, og du kan nemt oplade din Samsung telefon uden at fjerne coveret. Derudover tror producenten så meget på sit produkt, at der tilbydes livstidsgaranti. Du kan købe dette Galaxy S3 cover for 48 USD.

Purple Vertical Pouch cover

Dette Galaxy S3 cover er en del anderledes end de fleste øvrige covers, men er alligevel specielt designet til Samsung Galaxy S3.

Dette cover er udformet som en form for poselignende cover, som man nemt kan glide sin telefon ind i. Selvom dette Galaxy S3 cover måske ikke ligner det mest robuste etui, så beskytter det stadig mod bump og ridser. ”Posen” er lavet af høj nylonkvalitet, der er meget glat og meget behageligt at holde på. Dette Galaxy S3 cover fås i mange forskellige farver som for eksempel lilla, sort, rød og blå. Og så er den ganske billig. For kun 8 USD kan den blive din.

Ultra-Slim Leather Vertical Pouch Bag

Hvis går efter Samsung tilbehør, der har et mere enkelt og stilrent look, så er et Galaxy S3 cover i læder sikkert lige noget for dig. Ultra-Slim Leather Vertical Pouch Bag er lavet af imiteret læder i høj kvalitet og har et skønt klassisk look. Coveret får på grund af sin høje kvalitet ikke særlig nemt ridser, og du kan samtidigt også være sikker på, at din telefon er godt beskyttet.

Samsung Black Cool Vent cover

Dette er et super cool Galaxy S3 cover. Det er et cover, hvis udformning gør, at du bevarer størstedelen af telefonens design. Her er det kun bagsiden af telefonen, der ændrer sig. Dette Galaxy S3 cover henvender sig især til dem, der egentlig synes, at telefonen er flot i sig selv og uden et cover, men som alligevel ønsker at beskytte sin telefon mod skrammer og ridser. Dette Samsung tilbehør fås til 24 USD.

Et cover er dog ikke det eneste Samsung tilbehør, du bør overveje. Der findes et hav af tilbehør til din Samsung Galaxy S3. Og det er ikke kun covers. Du kan for eksempel købe en dock, en trådløs batterioplader og endda en MP3 afspiller, der kaldes S-pebble.

Related Posts