Det går strygende

Det går strygende

Min bror og hans kone (hans tredje af slagsen) har lige købt nyt hus lidt nord for København – der oppe hvor kvadratmeterprisen ligner den, der er prisen for en hel grund i det vestlige Danmark. Men hvad – de har penge nok, så det er dem skam vel undt. Jeg tror, deres nye hus er på 800 kvadratmeter faktisk. Det er jo lidt af en knaldhytte…

Nå – jeg blev inviteret med dem begge to ud at shoppe efter nye ting til deres hus, for det måtte de jo bare have. Som hans kone sagde: “Man kan da ikke sætte gamle køkkenmaskiner og den slags ind i et nyt hus”. Åh ja – gamle og gamle altså. Jeg tror ikke, de har noget, der er ældre end højst et år. Men dem om det.

Byen rundt efter brødmaskine og strygejern

Vi travede rundt i det indre København i timevis, men lige meget hvor vi gik ind, var der intet, der behagede Lindas skarpe øjne. Linda – det er brormands kone altså. Det var ved at udvikle sig lidt småpinligt til sidst, for helt ærligt altså – hvor svært kan det være at finde et strygejern? Men det kan åbenbart være svært nok endda. Med i historien skal også lige, at Linda aldrig kunne drømme om at stryge noget selv – den slags overlader hun til sin hushjælp.

På samme gik det med hendes besættelse af at finde en brødmaskine eller bagemaskine, som det vist hedder? Hun har fået den fikse ide, at hun vil til at være huslig, og i hendes univers er det så at bage brød i en brødmaskine i stedet for manuelt. Nå ja – jeg må da indrømme, at brødet i sådan en brødmaskine faktisk kan være rigtig godt. Det har en af mine venner også lige skrevet om her.

Til sidst blev det for meget!

Jeg tog fat i Linda og sagde til hende, at jeg muligvis havde løsningen på hendes problemer med at finde den helt rigtige bagemaskine – og faktisk også med at finde det strygejern, der designmæssigt kunne leve op til hendes krav. Hun spidsede ører – trods alt. Jeg sagde til hende, at mange mennesker i hende sociale klasse i dag køber den slags online. Hun spurgte hvorfor?

Jeg gav hende lidt anvendt psykologi og sagde, at det er mere miljøvenligt, da man jo ikke skal ligge og køre efter de rigtige varer men blot kan sidde hjemme foran Mac’en og finde dem 8den slags kvinder bruger Mac…). Hun vr straks fyr og flamme, for er dre noget, hun kan lide ta fortælle de andre fruer om, er det hendes miljøvenlighed. Hun kører gerne langt i sin Range Rover for at fortælle om den slags.

Opskriften på de bedste og billigste køkkenmaskiner

For nu at gøre en lang historie kort: Jeg lærte hende at søge på nettet, og det syntes hun godt nok var smart. På få øjeblikke havde vi fundet en bagemaskine hos skiftselv.dk online, som på alle måder opfyldte hendes krav. Vi fik bestilt både den og et nyt og super smart strygejern til hende. Og så tog jeg hjem efter en hård dag i selskab med Linda, Min bror? Han ville gerne med mig, men det kom han altså ikke 😉