Menu Luk

Det blev til en babyalarm og pusletaske

Jeg må indrømme, at skulle vi undvære børnepengene, så ville vi have det svært. Børnepengene sørger for, at vi kan købe det nødvendige til vores børn samt komme på en miniferie en gang om året.

Jeg har lige født vores 3. barn Lukas, og der måtte vi ud og investere i en masse nyt babyudstyr og babytøj, da meget af det gamle var for slidt og for ødelagt. Det meste af det var ikke specielt dyrt, da det blev købt på tilbud eller udsalg.

De dyreste babyting var babyalarmen og pusletasken. Selv om vi ikke har mange penge, vil vi stadig gerne have kvalitets produkter. Derfor endte vi med at købe en Neonate babyalarm og en super lækker Gaia og Ko pusletaske.

Hvis jeg lige skal fortælle om valget af denne super smarte Neonate babyalarm på tilbud, så var der flere grunde til, at det blev denne alarm. Neonate babyalarm BC5500A kommer med lithium batterier, som har den super gode egenskab, at de kan tåle at blive ”klatladet”. Det betyder, at vi kan sætte alarmen til opladning i tide og utide, uden at det skader batterierne. Lithium batterier har desuden den klare fordel, at de holder på strømmen meget længere tid end normale batterier, hvilket er ret væsentligt.

Derudover har Neonate babyalarm en række lækre egenskaber og fordele som natlys, temperaturmåler, 16 digitale koder samt en rækkevidde på ikke mindre end 800 meter! Rækkevidden betyder meget for os, da vi bor på en gård og ikke altid er i nærheden af barnevognen. Der medfølger desuden en rem, så alarmen kan hænge om halsen, hvilket er ret praktisk, når man går og arbejder. Vi overvejede også at købe en Super Nova babyalarm samt Philips babyalarm, men vi syntes, at de var for gammeldags i forhold til Neonate, som er lille og kompakt.

Med hensyn til pusletasken så var valget lidt sværere, da der findes en del lækre og smarte i både skind og stof. En pusletaske er et must og der var især 3 mærker af pusletasker, som vi var vilde med. Fairytale, Smallstuff og Gaia og Ko laver de skønneste pusletasker, som faktisk ligner rigtige tasker.

Jeg kan godt lide ideen med at lave en pusletaske så neutral som muligt. Normalt er en pusletaske ikke den pæneste form for taske, men med Gaia og Ko, Smallstuff samt Fairytale får man virkelig design for alle pengene. Nu skal man selvfølgelig ikke kun kigge på designet. Det vigtigste er naturligvis, hvor funktionel pusletasken er, og her skuffer de mærker heller ikke.

Alle tre typer og mærker af pusletasker havde masser af funktionelle rum med og uden lynlås samt pusleunderlag og vådrum til vådt tøj og lignende. Valget var derfor svært, men vi endte med at købe en Gaia og Ko pusletaske på tilbud. Det var ikke kun fordi, at den var på tilbud, men jeg faldt for det smukke mønstrede design lige på stedet.

En helt anden ting er, at jeg er holdt op med at ryge. Det sidste halve år har jeg hostet og blevet stakåndet ved den mindste form for fysisk arbejde. For en måned siden sagde jeg så til mig selv, at det skulle være slut med al den tobak.

Jeg er i stedet begyndt at ryge e-cigaret, og jeg er allerede stoppet med at hoste. Jeg må sige, at disse elektroniske cigaretter er geniale, for nu kan jeg ryge indendøre uden at genere nogen. Jeg startede med at ryge e cigaret med nikotin, men nu er jeg gået over til at ryge dem uden, og det går rigtig fint. Overvejer du at holde op med at ryge, så kan jeg varmt anbefale e cigaretter. Jeg købte min hos http://www.Smartsmoke.dk, som er meget billige og yder en eminent service med bl.a. gratis fragt.

Related Posts