Celebrate the Music tonight!

Celebrate the Music tonight!

Hej allesamme…

I disse dage får musikken lov til at blomstre så frit og så frejdigt i Danmarks næstestørste by Aarhus til en af Danmarks bedste festivaler for up-and-comming-bands – Spot-Festival. Desværre har der være for få mariehøner, som vi har kunnet bede om at flyve til vor herre og bede om godt vejr. Det er synd og skam, at en så markant festival i Danmark skal foregå i regnvejr. Og hvis man skal tro DMI, ser det ikke godt ud fore resten af weekendens vejr. Men hvis man er musik entusiast ligesom mig, så kan regnen ikke holde mig hjemme.

Musikken vil frem og jo jeg vil ud under åben himmel og svøbes ind i lækkert musik.  Og lækkert musik er der nok af. For mit eget vedkommende gælder jeg mig til at genhøre f.u.k.t. og hvis vi er heldige har de B-Dai med til at give den fuld fart frem på Mic’en.

Det er dog ikke kun danske F.u.k.t., jeg ser frem til at høre på årets Spot-Festivel Repile & Retard, Lucy Love og Thulebasen er most-go-to events i min bog. Så kom ned og hør noget lækkert musik og glem at det regner lidt en gang imellem – det er jo sådan, det er kongeriget Danmark. Og så må vi jo bare håbe at vi får lidt bedre vejr til Northside-Festival.

 

Peace out

Torben!