Menu Luk

Billige dykkerferier med store oplevelser

billige dykkerferierJeg tog dykker certifikat som nitten årig, det var en kæmpe oplevelse. Jeg tog det via en dykker klub i København og jeg gik til dykning en hel sæson, hvor vi trænede og aflagde teoriprøver. Jeg tror at teoriprøven var på 300 sider. Altså noget mere omfattende end PADI certifikater.
Jeg investerede i dykkerdragt, svømmefødder, Snorkel og dykkermaske. Min våddragt blev speciel syet, hvilket var noget rigtig skidt, da den blev så stram om håndleddene at jeg fik blå fingere af blodstrømmen blev stoppet, det var ikke kulde. Det stoppede da heldigvis ikke min karriere som amatør dykker. Jeg fik i øvrigt lavet en ny dragt der var bedre end den første.
Jeg fik ikke dykket så meget efter at jeg stoppede i klubben, men snorkler meget gerne, med snorkel når vi er på ferie. Jeg har i dag solgt alt mit grej også min elskede scubapro vest.
Jeg har stadig min snorklings grej, og mine børn låner det til tider, forleden fandt jeg et par supercool svømmebriller på nettet til billige penge, til min søn han bruger dem når han er til svømning, brillerne er neon grønne med spejlglas i, hans søster, blev helt elektrisk da hun så sin brors svømmebriller og nu vil hun have den samme model i pink. jeg overvejer om jeg skal lade mine børn tage et PADI certificat på vores næste ferie, jeg tror de vil synes a det er fantastisk.

Få det rigtig dykkerudstyr med på rejsen

Min egen dykkermaske og våddragt har nu holdt i over 15 år, det er bare så tydeligt når man køber kvalitetsgrej fra Scubapro. Min Snorkel er pink, den klikker man lige på masken med et klikspænde, det er bare genialt. Jeg drømmer om at dykker med hvaler en dag, jeg har set div. fisk og hvaler på afstand, men at svømme ved siden af en hval må være ren lykke.
Jeg har fundet min dykker uddannelse online til en god pris og så var et muligt hurtigt at komme i gang og det var hvad jeg havde brug for. På nettet har jeg også fundet min nye snorkel og så en af de mange våddragter, som jeg regner med at få brug for, efterhånden som jeg bliver en habil dykker. Det er lige som at komme ind i en legetøjsforretning bare for voksne, så jeg tager for mig af retterne.
Når jeg kommer til at rejse på ferie som dykker, så skal jeg jo nok have både snorkel og forskellige PADI, så jeg også har noget at læse på turen. Samtidig kan jeg sætter mig rigtig godt ind i, hvordan mine våddragter fungerer og så er jeg klar til 14 dage, hvor jeg næsten kun er under vandet. Jeg kan vist godt kalde mig selv en vandhund på et tidspunkt, og når jeg kommer hjem igen, så må jeg huske på at få bestilt næste dykkerrejse og fortsætte med at studie området online.

Billige charterrejser til dykker destinationer

Disse dage, foregår der er en masse konkurrence i rejsebranchen. Folk får flere og flere muligheder for at finde de last minute rejser. De kræver imidlertid til forskning meget at finde de bedste priser. Sammenlign prisen på flybilletter fra forskellige flyselskaber og derefter foretage et valg. Få masser af inspiration til rejser her rejseguiden.eu

Spar mange penge på Last minute charter rejser

Ingen kan lide at bruge penge på at rejse. Hvis du ser frem til at spare penge, så er du nødt til at være fleksibel, villig til at rejse på skæve timer, gøre dine reservationer omkring en til to måneder før datoen for flyvende. Man kan søge efter de bedste priser i rejser på internettet. De websteder tilbyder konkurrencedygtige priser
Rejsetilbud på billige charterrejser dækker alt fra hotel reservationer, flybilletter osv. websites har en brugervenlig grænseflade og hjælper dig med at få det bedste flyselskab rejse tilbud til dig. Disse online butikker er en god måde at sammenligne de forskellige satser, online og finde en, der passer til dine behov.

Related Posts