Bevar salatens sprødhed i køleskabe

Bevar salatens sprødhed i køleskabe

Nøglen til den store kokkekunst består i friske råvarer, hvor smagen og vitaminerne er velbevaret. Men de færreste af os har tid til at handle ind hver eneste dag, hvorfor vi er afhængige af et godt køleskab, som kan opbevare vores madvarer optimalt og samtidig sikre friskheden og kvaliteten i længere tid. De traditionelle køle fryseskabe med kun ét kølesystem har dog indimellem svært ved at opfylde disse krav, men heldigvis har AEG udviklet et ProFresh køle fryseskab med to separate kølesystemer, som sikrer en optimal temperatur og luftfugtighed i køleskabet.

ProFresh køleskabe fra AEG fastholder en ensartet luftfugtighed i køleskabet, hvilket forebygger, at madvarerne tørrer ud og bliver kedelige. Hele 99 % af vandindholdet i madvarerne bevares i op til en uge i køleskabet, hvilket sikrer friskheden af dine råvarer. Med MultiAir Flow systemet skabes en jævn luftstrøm i alle niveauer af køleskabet og klimaet holdes stabil, hvilket bl.a. sikrer en hurtigere afkøling, når nyindkøbte råvarer lægges i køleskabet.

I ProFresh køleskabet består indretningen af en Freshbox med Quick Chill, der er en skuffe med lavere temperatur, som er ideel til at opbevare kød og fisk i. Således kan disse råvarer nedkøles hurtigere, når de lige er lagt i køleskabet, hvilket giver en længere holdbarhed. Derudover fås en 44-liters Maxibox-skuffe, som er en stor grøntsagsskuffe, der er delt i to rum og som har dobbelt bund, hvilket sikrer mod dannelsen af kondens. CleanAir Control filteret vil samtidig beskytte den naturlige aroma af maden, der vil hjælpe til at forhindre lugte i køleskabet. Med LCD-displayet er det muligt at få en tydelig indikation af køleskabets temperatur og indstillinger foretages let ved hjælp af touch knapper.

ProFresh køleskabe indeholder energivenlige modeller i energiklasse A++, der vil forbruge 40 % mindre energi end et tilsvarende køleskab med energiklasse A.