Menu Luk

Vores weekend sviptur til Norge

Jeg har altid været vild med Norges land, jeg har rent faktisk set det som mit andet hjem land. Det skyldes nok, at jeg har været på ferie i Norge to gange om året i snart 33 år. For det ikke skal være løgn, så har jeg rent faktisk arbejdet som ski guide i Trysil, Hemsedal og Norfjell. Derfor kan jeg vel godt kalde det lidt for mit andet hjem. Rent faktisk mødte jeg min kone i Norfjell. Hun var på skiferie med hendes familie og de skulle selvfølgelig bruge en skiguide, det blev så mig. Jeg skulle lære min kommende kone at stå på ski og det endte selvfølgelig i en rent romantisk historie med solnedgang på toppen af bjerget med picnictæppe og stearinlys. Efterfølgende mødtes vi nogle gange i DK og besluttede os for at flytte sammen i Århus. Det passede mig rigtig godt, for jeg skulle nemlig til at læse i Århus. Siden hen har vi fået tre børn, hus, hund og for det ikke skal være løgn, en Volvo. Vi bor i dag i en by, der hedder Nibe. Byen hvor “cremekongen” (Ole Henriksen) kommer fra.

Vi prøver stadig at opretholde min tradition med at besøge mit andet land så meget, som det nu er muligt, men det bliver ikke til så meget som før. For tre børn, hvor to af dem er ble børn og den ene kan betegnes som baby, er der simpelthen ikke tid til det hele. Vi har dog lige været en lille smut i Oslo på Weekend tur med ungerne, hvor vi dasede rundt i byen og shoppede lidt julegaver. Det er pænt hårdt at rende rundt med de unger, men vi havde heldigvis barnevogn med til den mellemste. Den store kan selv gå, men den lille måtte vi bruge en babyslynge til. Den fik jeg til opgave og gå med og havde frygtet at det vil blive rigtig hårdt. Det gjorde det så bare ikke, for vi havde købt en økologisk babyslynge  i mærket slynger og den er simpelthen alle pengene værd. Den er lavet sådan at man kan bruge den som en slynge, hvor barnet ligger ned i den. Eller man kan have barnet til mere eller mindre at sidder op i den. Babyslyngen var super at bruge til lige netop det behov, men når vi skal afsted på vandretur til sommer er det nok mere en rigtig god baby bæresele vi skal have fat i. Problemet er bare at vi ikke ved hvor stor den mindste er blevet til den tid. Vi har en rigtig god rygsækkestol som den størreste har brugt, men den skal den mellemste bruge nu og vi kan ikke rigtig finde ud af om vi skal have sådan en rygsækkestol til lille, eller om hun kan nøjes med en almindelig bæresele. Jeg ved at slynger laver en baby bæresele som kan bindes på ryggen og det ville være et super alternativ til rygsækkestolen.

Tror vi vælger baby bæreselen for har set den på tilbud ved økoshoppen.dk. Jeg vender tilbage med resultatet i kommentaren senere til sommer, når vi har prøvet den.