Menu Luk

Autohjælp – Spar penge og undgå bekymringer

Bilen bryder sammen under en rejse til Tyskland. Bilen løber tør for benzin på motorvejsstrækningen mellem Odense og København. Bilen er involveret i et mindre færdselsuheld. Eller også sker der noget helt fjerde. Det, der er fælles for disse tilfælde, er, at man pludselig står i en situation, hvor man har brug for hjælp. Man skal have sin bil på værksted, og samtidig skal man arrangere nye former for transport til sig selv og de øvrige passager.

Hvis man skal klare det hele selv, kan det blive en både besværlig og dyr affære. Når man er langt hjemmefra eller står ude i ingenmandsland, har man ikke mange muligheder. Derfor ender det ofte med, at man må ringe efter en kranvogn, en taxa og hvad man ellers har brug for. Og hvis det er tilfældet, går der ikke lang tid, før udgifterne begynder at rulle hurtigt.

Autohjælp er den gode løsning

Men der findes heldigvis et alternativ, hvor man kan undgå de fleste problemer. Nemlig ved at erhverve sig et abonnement til autohjælp. Med autohjælp er man garanteret hurtig hjælp til en billig penge. Man behøver altså ikke stresse over noget, men kan i stedet læne sig tilbage og vente på, at hjælpen kommer. Det firma, hvor man har sit abonnement, sørger for at bilen bliver fragtet til et værksted, og der bliver ligeledes garanteret nyt transportmiddel. Sidstnævnte kan både være i form af en lånebil, at man bliver kørt til sit bestemmelsessted eller noget helt andet.

Nemt og billigt

Man kan altså spare sig selv for meget, hvis man har autohjælp. Man behøver aldrig bekymre sig om de problemer, som uundgåeligt vil opstå med biler af ældre datoer. Samtidig kan et abonnement til autohjælp erhverves for en relativ billig penge, og hvis man holder det op i mod de udgifter, man risikerer at stå med, når uheldet er ude, er det næsten tale om en foræring.

Søg information på nettet

I Danmark har vi fire store udbydere af autohjælp samt flere mindre regionale firmaer. De primære – og dem de fleste danskere benytter sig af – er FDM, Dansk Autohjælp og Falck. Alle tre garanterer god service, og hvis man tegner abonnement her, kan man være sikker på, at man er godt dækket ind.

Vil man vide mere om, hvad de forskellige typer af abonnement indebærer, er der masser af information tilgængelig på nettet. Her vil man finde al den data, man har brug for, og hvis man vil vide mere, er der mulighed for at få personlig vejledning over telefon fra de forskellige firmaer.

Det er dog værd at bemærke at eksempelvis Falck kører med væsentligt andre priser online end hvad man kan få via telefonen. Når man bestiller over telefon kan man ikke få den rabat der er online, hvilket på mange måder er underligt – men samtidig gør at der er en væsentlig besparelse at hente ved at bestille autohjælp på nettet fremfor at købe det via telefonen eller lignende. Sørg altid for at undersøge priserne online inden du bestiller på andre måder!

Related Posts